Във „Фермата“ стана страшно

Градусът на напрежението се покачва стремглаво
0

Градусът на напрежението се покачва стремглаво

Отскоро във „Фермата“ се развилня строга нравствена полиция и положението стана повече от страшно.

Ако нещата продължават да се развиват по този начин, не е изключено строителят Георги да се окаже прав и групата на Мартина да се самоунищожи.

Двама от участниците в стопанството влязоха в ролята на морални прокурори. Разбира се самите те далеч не се отличават с безукорно поведение, но изглежда това не им пречи да критикуват.

"Фермата"
Градусът на напрежението се покачва стремглаво

Предприемачът Любо, който както знаем е преуспял в Щатите, прочете конско на Теодора. Причина за това стана фактът, че футболната съпруга се усамоти с ухажора си във „Фермата“ – Пламен.

„Не искам да съм ти като пъдарин, ама вие по цял ден сте един до друг, ръка за ръка! Това не изглежда добре!“, разфуча се Любо. Зрителите знаят, че бизнесменът е най-добър приятел на мъжа на Теодора – бившият футболист Танко Дяков.

Актьорът Кирил също не остана по-назад. На свой ред и той осъди жестоко красавицата, която се държи приятелски с обожателя си.

Вероятно обаче сте забелязали, че докато критикуват другите, моралистите на стопанството правят каквото си искат.
Така например Любо напоследък сваля все по-настойчиво красивата Лора, която е обвързана. Кирил пък се гордее с арогантното си поведение към останалите риалити герои, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.