Истината за второто дете на Любо Нейков видя бял свят

Гласувайте за статията

Детето е на близка роднина на комика

След като тези дни медиите гръмнаха с новината, че съпругата на Любо Нейков го е дарила с втора рожба, истината излезе наяве.

Оказва се, че Любо Нейков и половинката му нямат второ дете, още повече пък родено тайно и крито до днес, както сочеше изданието „Ретро“.

Любо Нейков

Детето е на близка роднина на комика

Новината дори бе придружена със снимка на бащата на Любо Нейков – Иван, който държи бебе. Под публикацията заваляха куп благопожелания. Най-често срещаното сред тях бе да доживее да види малката принцеса на сватбата й.
Оказва се, че въпросният фотос е поне на половин година. Истината е, че голяма част от приятелите на бащата на комика решиха, че отново е станал дядо.

За съжаление истината е, че Любо Нейков няма втора рожба. Детето, което държи баща му е на негова братовчедка, която се казва Вики. Тя носи същата фамилия като на комика и е много близка с племенницата му, която той гледа като свое родно дете.

Hotnews.bg припомня, че Нейков осинови племенницата си, след като тя изгуби баща си внезапно. Братът на комика – Цветан почина през 2013 година. През миналата година дъщеря му се дипломира като акушерка.

Малката Симона, детето на братовчедката на Любо – Вики, е родена този февруари. Родителите й са сключили брак през 2019 година.
49-годишният Любо Нейков и съпругата му Гинка имат само едно дете. Двамата не планират други наследници, тъй като вече са в напреднала възраст.

Дъщеря им учи в едно от най-добрите частни училища в столицата, заедно с наследника на Евтим Милошев. Двете деца са много близки, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар