Хороскоп за 18 ноември – четвъртък, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Днес се нуждаете от сериозна настройка, ако предвиждате да се занимавате с важни дела или решаване на въпроси, които вълнуват вас и близките ви. Не бива да се уповавате на късмета или на щастливо стечение на обстоятелствата. По-добре е да разчитате на собствените си сили, опитайте се да избягвате дори малки грешки.

СКОРПИОН

Началото на деня е чудесно за общуване, което ще ви се удава с лекота. Можете да направите добро впечатление на всеки, стига да искате. Дори не е нужно да се стараете особено затова. Трябва просто да бъдете себе си, а хората определено ще го оценят. Има вероятност да започнете приятелство или романтична връзка, която ще има пръст в съдбата си.

СТРЕЛЕЦ

Възможно е да се концентрирате трудно и да се фокусирате в началото на деня. Трябва да мислите за няколко неща едновременно и не може да се каже, че това ви прави особено доволни, тъй като не е в стила ви. Въпреки това успявате да не пренебрегвате нищо, да не забравите или объркате. С течение на времето ще става възможно да действате последователно, както сте свикнали.

КОЗИРОГ

Днес ще имате различни поводи за радост. Не се задоволявате с малко, а най-упоритите представители на този знак ще имат шанс да постигнат важна цел. Опитайте се да обърнете внимание и на малките, уж неважни неща. Това, което днес изглежда незначително, може да повлияе на плановете ви за в бъдеще.

ВОДОЛЕЙ

Очертава се днес да имате доста работа, но съвсем не бива да се притеснявате от това. Ще разполагате с достатъчно време за всичко, което сте планирали. Много проблеми, които преди са ви озадачавали, могат да бъдат решени неочаквано бързо, а опитът и здравият разум ще ви помагат за това. Вероятни неочаквани посещения с непредвидим ефект.

РИБИ

Очертава се един истински прекрасен ден, светъл и наситен със събития. Появяват се много планове и вие с ентусиазъм се захващате с изпълнението им, без дори да мислите за трудностите, които могат да ви спънат по пътя. В последно време енергията ви е завидна. Днес неочаквано успявате в това, което преди изглеждаше почти невъзможно.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар