Хороскоп за 18 ноември, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Не трябва да губите присъствие на духа, дори ако нещата не се подреждат в желания план. Няма да отнема много време, за да вземете точните решения. Вътрешният глас няма да ви подведе. Денят е добър за решаване на финансови въпроси. Парични постъпления от неочаквани източници приятно ще ви изненадат.

ТЕЛЕЦ

Не приемайте присърце трудностите, които могат да възникнат преди обед. Това наистина не е най-приятното време и напрегнати моменти са много вероятно. Но влиянието на положителните тенденции бързо ще нараства, проблемите ще се решават, а вие ще имате все повече поводи за радост.

БЛИЗНАЦИ

Очертава се един благоприятен като цяло ден. Той ще ви донесе както добри новини, така и интересни предложения. Възможно е стари познати да напомнят за себе си. Ще се радвате да говорите с тях – оказва се, че сте натрупали много теми, които искате да обсъдите заедни. Денят е чудесен за правене на планове за бизнес.

РАК

Преди обед комуникацията ви с околните ще е затруднена. Много представители на знака просто ще искат да останат насаме със себе си и спокойно да размишляват върху събитията от последните дни. За сметка на това пък следобедът ще донесе добри новини. Те могат да касаят лично вас или човек, за чиято съдба сте се тревожили напоследък.

ЛЪВ

Денят започва приятно и по план. Имате шансове в много сфери. Добре е да се заемете със сложни и важни неща, без да се страхувате, че по пътя ще възникнат непреодолими препятствия. По-добре не бързайте с шопинга – ще ви отнеме известно време, за да направите правилния избор.

ДЕВА

В никакъв случай не стартирайте деня си със сериозни разговори или обсъждане на въпроси, които са важни за всички. Може да е трудно да намерите общ език с околните и това да доведе до конфликти и сблъсъци. Втората половина на деня ще ви донесе добри новини и приятни изненади. Това е подходящото време за романтична среща привечер.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар