Ицо Хазарта втрещи: Камелия ме накара да откажа алкохола! (виж тук)

Ицо Хазарта отказал порока си заради Камелия
0

Ицо Хазарта благодарен на Камелия!

Кой да предположи, че поп фолк дивата Камелия има такова огромно значение в живота на Ицо Хазарта?! Да, правилно прочетохте. Защото се оказа, че именно тя го е извадила от алкохолната зависимост преди години.

Ицо Хазарта
Ицо Хазарта отказал порока си заради Камелия

Това разказа самият политикът и първенец в 25-и МИР – София пред Тото от СкандаУ. Ицо Хазарта призна, че преди няколко години е бил в плен на алкохолна зависимост.

„Който ви казва, че алкохолизмът е въпрос на характер, ви лъже жестоко. Това е тежка и потенциално смъртоносна болест“, твърди Христо Петров, както е истинското име на рапъра.

Той сподели, че е бил в плен на зависимости до 2012 година, като приемал алкохол и лека дрога. В следващата година обаче се е изчистил напълно, като дори е отказал цигарите и сега е образцов татко на 3 деца.

Шокиращо е коя личност стои в дъното на личностната трансформация на Хазарта – ослепителната фолкдива Камелия.

Случката е от участието на Христо във „Вип Брадър“ преди 9 години, когато той и Кака Ками заформиха безобразен скандал в ефир, завършил с грозни попържни и от двете страни.

„Пи*ка ти лелина“, обръща се Ицо към блондинката, която пък в отговор го нарича „педераст с малка пишка“.

„Бяй изпил кило уиски и не си спомнях случая. После, щом излязох от Къщата, го гледах няколко пъти – най-жалкият и унизителен момент в живота ми“, изповядва се Хазарта.

„Веднага се обадих да се извиня на жената и реших, че съм стигнал дъното. От този момент не съм слагал капка алкохол в устата си!“

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.