Драма в живота на Зейнеб

Драма в живота на Зейнеб
3.5 (70%) 2 votes

Мнозина очакваха двамата да заживеят под един покрив

Драма разтърси живота на Зейнеб Маджурова.

Оказва се, че тя не живее с мъжа си – милионерът Стоян Балевски.

Новата водеща на Би Ти Ви сама разкри в ефира на телевизията, че мъжът й е извън България.

При все, че официално двамата се водят заедно, на практика заспиват в различни спални.

Зейнеб

Мнозина очакваха двамата да заживеят под един покрив

Зейнеб разкри почти всичко за личния си живот. Тя направи това само с две влизания в студиото на предаването „Тази сутрин“, където работи отскоро.
Както вече стана ясно, Зейнеб е поела задължението да застава пред камерите не само в собствената си рубрика, а и в първия час на сутрешния блок, когато се говорят общи приказки.

Близката приятелка на Гала се оказа изненадващо откровена. Тя е готова да разкрие всяка подробност от личния си живот, стига само да й бъде даден повод за това.
Още с първото си влизане в студиото, Зейнеб разкри, че мъжът й не е в България. „Мъжът ми е в чужбина“, обяви тя с широка усмивка на лицето си.

Разкри пикантни подробности от живота си

За никого не е тайна, че милионерът Стоян Балевски от години прекарва голяма част от времето си в Англия. Именно там Зейнеб често му ходеше на гости, преди да му роди дъщеря. В даден период дори се носеше мълвата, че тя е готова да се откаже от телевизионната си кариера, за да заживее с него на Острова. За нейно огромно съжаление обаче това така и не се случи.

Мнозина очакваха, че след раждането на дъщеря им, двойката най-накрая ще заживеят в един покрив, без значение в кой край на света.
Очевидно обаче това не се е случило, имайки предвид факта, че Зейнеб вече тръгна на работа.

Всеизвестен факт е, че приятелката на Гала държи да отглежда рожбата си сама, без да ползва услугите на детегледачка.
Освен това Зейнеб категорично опроверга мълвата, че е сключила брак с Балевски. Така и не стана ясно обаче защо, докато изкарваше този факт на всеослушание, Зейнеб се бе ухилила до ушите.

Омъжена или не, тя очевидно се радва на доста богата издръжка от страна на Балевски. Из коридорите на Би Ти Ви се шушука, че тя е най-добре облечената водеща в медията към днешна дата. Тук е мястото да се отбележи, че Зейнеб не използва служебния гардероб.
Отказала да използва гардероба на телевизията, дори когато се явявала в ефир. Предпочита да носи дрехи от собствения си гардероб, подчертавайки, че те са далеч по-луксозни, пише hotnews.bg.
;

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар