Лили Иванова отсвири Димитър Рачков

Според мнозина негативната й настройка е в резултат на пиперливите му шеги
0

Според мнозина негативната й настройка е в резултат на пиперливите му шеги

Примата на родната естрада Лили Иванова отсвири категорично комика Димитър Рачков.

Певицата е отказала да гостува в шоуто на Димитър Рачков, което се излъчва всяка неделна вечер по Нова тв, отбелязва „Уикенд“. Изданието се позовава на близки до естрадната прима.

Според източниците на изданието, Лили Иванова е отклонила по абсолютно безцеремонен начин опита на Рачков да бъде част от шоуто му. Нещо повече – тя дори не си е спестила епитетите по негов адрес.

Лили Иванова
Според мнозина негативната й настройка е в резултат на пиперливите му шеги

Близки до Лили Иванова разкриват, че последният опит на кмика да я привлече като свой гост в шоуто, датира отпреди две седмици.

Тогава актьорът дори използвал услугите на опитен парламентьор – футболната легенда Христо Стоичков. За никого не е тайна, че носителят на „Златната топка“ е дългогодишен приятел на Лили Иванова. Той дори участва в неин видеоклип преди години.
Всеизвестен е и фактът, че напоследък Стоичков има общ ангажимент с Рачков. Двамата участват в серия от реклами на букмейкърска компания.

за огромно съжаление на Рачков обаче, дори Стоичков не е успял да убеди Лили Иванова да гостува в предаването му. Когато чула по каква причина й се обажда Модерния ляв, изпълнителката на „Детелини“ отсякла: „Да ходя в шоуто на Рачков? Абсурд! При този простак – не!“.

На продължаващите опити от страна на Стоичков да я умилостиви, Лили Иванова приложила железен аргумент:
„Последният път, когато Рачков ме покани да гостувам, той беше облечен като жена с рокля на цветчета. В циркове Лили Иванова не участва – това му предай!“, категорична била примата.
Така тя попарила надеждите на Стоичков да изиграе ролята на успешен посредник.

Почитателите на Лили подчертават: „Подобна негация Лили Иванова изпитваше единствено към Слави Трифонов…“.

Мнозина смятат, че тя е негативно настроена към бургаския комик от няколко години заради пиперливите шеги по неин адрес, които той изричал в различни риалити формати.
Други пък са на мнение, че тя не би гостувала без хонорар в предаването му.
В арт средите се шегуват, че ако Рачков й предложи 50 хиляди лева, Лили Иванова може да размисли, пише novinite.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.