Хороскоп за 17 ноември, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Струва си да проявите настойчивост и упоритост днес. Благодарение на тях ще имате успех и в на пръв поглед безнадеждни ситуации. Имате шанс да надделеете над силни опоненти. Втората половина на деня обещава приятни събития в семейството, както и добри вести. Може да обсъдите семейни планове и съвместни действия.

СКОРПИОН

Очертава се един динамичен ден, пълен с обрати. От сутринта ще трябва да се справите с много дела, но ще сте концентрирани и ще бъдете достатъчно ефективни. Вашата организираност и самодисциплина също ще ви помогнат. Няма да губите време и сили напразно и няма да се поддавате на провокации от страна на опоненти.

СТРЕЛЕЦ

Задава се един приятен ден, който ще ви зарадва с добри новини и с предложения, на които няма да можете да устоите. Доверете се на интуицията си – тя няма да ви подведе. Някои от вас ще успеят да се съсредоточат над неща, които са особено важни. Лесно ще намирате общ език с хората около вас.

КОЗИРОГ

Напрегнато начало на деня. До вас ще достига много противоречива информация и ще ви е нужно време и спокойствие, за да се ориентирате, да съпоставяте купища факти и да обърнете по-специално внимание на дребните детайли. Действайте самостоятелно и се доверявайте на опита си.

ВОДОЛЕЙ

Едва ли ще успеете да се концентрирате само върху един проблем. По-вероятно е да се занимавате с няколко неща едновременно, като някои от тях със сигурност няма да ви са интересни. Често ще получавате упреци и с нежелание ще чувате чуждите мнения. Това не трябва да ви притеснява, действайте интуитивно и няма да сгрешите.

РИБИ

Днес ще сте енергични и готови за решителни действия. Ще се стремите да удържите стратегически победи. Всички задачи, които преди са били в задънена улица за вас, днес може да довършите без много натоварване. Не са изключени парични постъпления от неочаквани източници, както и изгодни сделки.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар