Хороскоп за 17 ноември, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Първата част на деня ще е характерна с лекота. Не винаги дадени съвети на околните ще са удачни, затова действайте самосиндикално. Често просто ще ви върви – ще се оказвате на необходимото място в точното време. Може да се завърнете към стари проекти и да ги финализирате. Всичко това ще изисква много енергия, затова вечерта се отдайте на заслужена почивка.

ТЕЛЕЦ

Днес ще ще ви осенят много добри идеи. Ще ги реализирате успешно, защото не се страхувате да дадете воля на въображението си и ще действате така, както ви подсказва вътрешният глас. Вашите думи и постъпки неизменно ще привличат вниманието на околните. Неголеми парични постъпления, ще позволят на някои от вас, да върнат стари борчове.

БЛИЗНАЦИ

Ако получите по-рано от останалите полезна информация, не я споделяйте. Предупреден, значи въоръжен. Всичко, което ще разберете днес, скоро ще ви потрябва. Приятни запознанства и срещи с хора ще ви помогнат да възобновите работа по стар проект. Полезно ще е да смените обстановката или да направите по-дълга разходка сред природата.

РАК

Неизбежно е днес да избягате от суетата и неразбориите. Доста ще ви дразнят, въпреки че вие ще търсите тишина и покой. Не планирайте важни мероприятия. Трудно ще успеете да се концентрирате. Ще покажете, че сте способни да постигнете успехи в много насоки, но това ще ви коства и доста енергия.

ЛЪВ

Иска ви се днес всичко да е ясно и подредено, но със сигурност днес няма да се получи така. Неяснотите ще са прекалено много, а и сами ще трябва да се ориентирате в ситуациите. За всичко това ще ви е нужно време, затова се занимавайте с познати неща. Не рискувайте с нови начинания.

ДЕВА

Очертава се един напрегнат, но ползотворен ден. Имате способността да помогнете на мнозина и да подкрепите хора, озовали се в сложна ситуация. Неочаквани визити и срещи ще ви зарадват. Макар да имате много работа, ще ви остане време и за общуване. Вечерта е време за релакс.

Хороско за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар