Хороскоп за 16 ноември, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Уикенд“

ВЕЗНИ

Денят е подходящ за нови начинания. Вдъхновени сте, а и проявявате настойчивост и твърдост. Първите успехи ще ви накарат да продължавате с експериментите. Постарайте се да отделите внимание на близките си – днес те се нуждаят особено от вашите грижи и подкрепа – осигурете им ги.

СКОРПИОН

Днес е по-скоро добър ден за вас, тъй като много неща ще се нареждат според желанията ви. Някои от вас ще успеят да осъществят проекти, замислени доста отдавна. Обстоятелствата ще са благоприятни за вас и често ще изглежда, че просто ви върви. Парични приходи ще са доста навременни и ще може да си позволите някои покупки.

СТРЕЛЕЦ

Очертава се един не лош ден, изискващ внимание към детайлите и взиране в подробностите. Не бързайте с взимането на решения, особено ако не са важни за вас. Повече от обикновено ще сте склонни да избързвате с изводите и да приемате желаното за действително. Лесно ще намирате подход към новите познати и отлично ще се разбирате със скъпите за вас хора.

КОЗИРОГ

Задава се един приятен ден, подходящ за ново начало. Работата ви ще спори и ще успеете да завършите много от задачите си. Като логично продължение на това идва паричните постъпления. Някои от вас могат да си получат и забравени дългове. Втората половина на деня е подходяща за семейни дела и срещи с близки хора вечерта.

ВОДОЛЕЙ 

Днес ще намерите общ език с различни хора и ще завоювате доверието на почти непознати. Не се поддавате на провокации и ще запазите самообладанието си, даже ако околните се държат странно или глупаво. Може да завършите някои изостанали дела или да прекарате повече време с близките си.

РИБИ

Предстои ден, изпълнен с вдъхновяващи събития и доста работа обаче. Ще се наложи често да търсите помощ от колеги. Обстоятелствата са подходящи и за решаване на финансови проблеми. Ще успеете да сключите изгодни сделки и да намерите нови източници на доходи. Ще успеете да помогнете и на някой близък човек, който впоследствие ще ви се отплати.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар