Хороскоп за 16 ноември, вторник – от Овен до Дева

Хороскоп за 16 ноември, вторник – от Овен до Дева
2 (40%) 1 vote
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Само с постоянство и настоятелност днес ще преодолеете всички пречки пред себе си. Ще се наложи да правите експерименти, да търсите собствени пътища и в движение да решавате проблеми. Ще имате и интересни запознанства, като някои от тях ще се превърнат в дълготрайно приятелство.

ТЕЛЕЦ

Настроението ви в този днес е променливо като времето навън, но в крайна сметка приятните моменти ще надделеят. Способността ви да контролирате чувствата си, както и да съхранявате здравия си разум и хладнокръвие при всякакви обрати, днес ще играе важна роля и ще ви помогне да взимате верните решения.

БЛИЗНАЦИ

На хоризонта се откриват нови перспективи, в които ще имате шанс за отлични резултати. Действайте бързо и се осланяйте на вътрешния си глас, който ще ви води по верния път. Очаквайте добри вести. Не са изключени предложения, които ще гарантират дълготрайни парични постъпления.

РАК

Най-важното е днес да запазите хладнокръвие и да не се поддавате на провокации и нарочни предизвикателства. Не винаги ще ви харесва поведението на околните хора и това може да бъде предпоставка за противоречия с някои от тях. Съсредоточете се над неща, които ви интересуват и които са ви приятни. Това определено ще подобри настроението ви.

ЛЪВ

Дарени сте с ценната способност да се занимавате с няколко неща едновременно, при това увенчани с успех. Мислите ви се реят в различни посоки и вероятността да сбъркате е голяма. Не бързайте и бъдете по-търпеливи. Денят е подходящ за срещи с приятели или развлекателни мероприятия. Имате шанс да възстановите стари отношения.

ДЕВА

Очертава се денят да е успешен. Имате идеи, които веднага ще получат необходимата подкрепа. Ще намерите отговори на въпроси, които са ви поставяли в неприятно положение преди време. Не започвайте нови задачи, преди да сте приключили със старите. Новина ще ви зарадва, но и ще разбърка плановете ви за вечерта.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар