Хороскоп за 15 ноември, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ВЕЗНИ

В днешния ден е препоръчително да не влизате в конфликти, да се опитате да изчистите напрегнатите отношения и да търсите взаимни компромиси. Можете успешно да завършите сложни дела, ако не бързате и използвате усета си за най-малките детайли. Така можете да избегнете досадни грешки, които е възможно да ви донесат доста главоболия.

СКОРПИОН

Денят е подходящ за решаването на сложни казуси. Връзките, които започват днес като бизнес отношения, по-късно могат да се превърнат в приятелски или романтични. По-късно могат да възникнат дребни проблеми от битов характер. Тяхното решение ще изисква н малки разходи, но няма да имате затруднение с това.

СТРЕЛЕЦ

Днес имате шанс да спечелите на своя страна хора, от които зависи много. Предстоят ви тежки дни и е по-добре да се обкръжите със силни съюзници. Денят е подходящ за пазаруване – безпогрешно ще избирате неща, които ще зарадват близките ви. Не са изключени и подаръци.

КОЗИРОГ

Днес звездите ви подкрепят, така че си струва да се възползвате максимално от деня си. Можете да започнете с най-трудните случаи. Дори и да не успеете да се справите с тях веднага, ще можете да постигнете значителен напредък и ще разберете как да действате, за да получите желания резултат.

ВОДОЛЕЙ

Днес се доверете на интуицията си. Тя ще ви помогне да намерите отговори на някои трудни въпроси или да разрешите проблеми, които ви затрудняват. Креативността и находчивостта ще ви помогне да успете там, където други са се провалили. Неочаквана среща ще направи вечерта ви страхотна.

РИБИ

Малко здравословен скептицизъм определено няма да ви навреди днес. Бъдете подозрителни към изкусителните предложения, които ви се предлагат, особено ако става въпрос за пари. Денят не е подходящ за поемане на риск, но за сметка на това ви очаква романтична вечер.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар