Хороскоп за 15 ноември, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Очертава се ден, в който трябва да се концентрирате само по приоритетите си. Съдбата е благосклонна към вас и трябва да се възползвате от нейната подкрепа, за да реализирате напълно идеите си. Единствената сфера, в която трябва да бъдете внимателни, са финансите. Не поемайте рискове със сделки, а покупките оставете за по-добри времена.

ТЕЛЕЦ

Денят не е подходящ за сериозна работа и отговорни дела. По-добре е да завършите това, което вече сте подхванали. Едва ли ще изпитвате особени затруднения. Със сигурност ще намерите отговори на въпроси, по които са ви измъчвали дълго време. Ако се върнете към старо хоби, то отново ще ви донесе позитивни емоции.

БЛИЗНАЦИ

Струва си днес да се поразбързате. Ще се справите с важни задачи, ако не губите излишно време. Интуицията безпогрешно ще ви подсказва по какъв начин да постъпите. Възможни са необичайни запознанства. Вечерта е идеална за романтична среща или среща с някой, на когото бихте искали да се харесате.

РАК

Не провесвайте нос, ако нещо не върви, така както сте го искали. Денят едва ли ще се развие така, както сте очаквали – вероятни са изненади, събития и съвпадения, които не са могли да бъдат предвидени. Но сериозни проблеми няма да възникват и вие ще свършите отлична работа. Приятели и познати ще ви помагат много.

ЛЪВ

Не се отказвайте от бизнес срещи и обсъждане на сериозни въпроси днес. Началото на деня е идеално за нещо важно. Ще убеждавате, че сте прави, дори и най-големите скептици. И смисълът тук е не само в правилно подбраните аргументи, но и във вашето обаяние, на което е трудно да се устои.

ДЕВА

Днес е препоръчително да бъдете по-открити и директни. И няма да има необходимост да бъдете толерантни, да се ограничавате до намеци или да мълчите за нещо. Дори и понякога да сте груби, на всички ще е ясно, че сте прави. Много решения, взети през този ден, ще бележат началото на големи промени към по-добро във вашия живот.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар