Не е за вярване какво се случва със Сашо Кадиев (ФОТО)

0

Актьорът и тв водещ се вихри в буржоазен лукс

Мнозина не могат да повярват какво се случва напоследък с актьора и тв водещ Сашо Кадиев.

Запознати издават, че той е напуснал жилището си в столичния квартал „Манастирски ливади” и към днешна дата живее в буржоазен лукс, пише „Уикенд”.

Сашо Кадиев е завел новата си изгора Ивелина Чоева в центъра на София.
Именно там са свили новото си любовно гнездо, което според запознати е обзаведено като декор за италиански филм.

Сашо Кадиев
Актьорът и тв водещ се вихри в буржоазен лукс

За никого не е тайна, че до неотдавна Сашо Кадиев постоянно закъсняваше за предаването „Преди обед“, на което е водещ. Напоследък обаче синът на Катето Евро не се оплаква от вечните задръствания в столицата. Това сериозно озадачило колегите му.

Така или иначе обаче е факт, че през последните месеци Сашо Кадиев е точен като швейцарски часовник – връхлитал в студиото рано сутрин, свеж и в добро настроение. Забравил е и за ругатните, които бълваше преди време по отношение на уличния трафик.

Причината за тази изненадваща промяна в навиците на актьора била смяната на жилището. Новият му адрес е съвсем близо до работното му място. По този начин Кадиев значително намалява времето, необходимо му да стигне до телевизията.

Кадиев все пак има своето геймърско кътче

Прави впечатление, че напоследък Сашо Кадиев публикува в социалните мрежи клипове от луксозната му дневна.
Помещението е много светло, стените и мебелите са бели, а от осветителните тела висят кристали. Повече от очевидно е, че всичко е правено по поръчка.

Кадиев и изгората му стъпват по дебел и видимо скъп светъл килим. Личи си, че не страдат от проблема на средностатистическата домакиня, която се чуди как се чистят белите постелки по подовете й. По всяка вероятност звездната двойка ползва услуги за професионално почистване. Картините, окачени по стените на дневната, внасят допълнителна свежест в помещението.

Кухненският кът е толкова подреден и чист, че човек би останал с впечатлението, че в него се готви изключително рядко.
Стилът на обзавеждане издава, че мебелите и декорацията най-вероятно са избирани не от актьора, а от неговата любима. Тя обаче му е отпуснала едно малко местенце, в което да си подреди и своя мъжки рай – доста грубоват на вид, но скъп за сърцето на стопанина геймърски кът.

Спалнята на двойката също е обзаведена от дама с фин вкус. Леглото им е облицовано в кралския пурпурен цвят, хармонизиращ с цвета на завесите. Нощните шкафчета са бели, точно както мебелите в дневната, пише hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.