Наталия Гуркова – прелъстена и изоставена

Към днешна дата красавицата отново е сама
0

Към днешна дата красавицата отново е сама

До неотдавна Наталия Гуркова се носеше на крилете на нова любов.

За нейно огромно съжаление обаче щастието й не продължи дълго.

За никого не е тайна, че вдовицата на убития бизнесмен Джордже Михалевич имаше връзка със заможен банкер. Запознати обаче издават, че връзката им вече се е разпаднала.
От думите на хора от обкръжението й става ясно, че разлъката е настъпила преди няколко седмици.

Наталия Гуркова
Към днешна дата красавицата отново е сама

Припомняме, че Наталия Гуркова вярваше, че е открила нова любов в лицето на банкера.
Тя се залюби с него три години след загубата на съпруга си. Красавицата била готова да продължи напред, но плановете й за пореден път се объркали.

Към днешна дата Наталия Гуркова отново е сама. Съдейки по последната й активност в социалните мрежи, тя се е отдала на развлечения с приятелки.

Връзката на бившата миска и 50-годишния бизнесмен стартирали през пролетта. Според мълвата, децата й не го харесвали и това била една от водещите причини, поради които се стигнало до раздяла.
Дали има и други причини за раздялата и какви са те, Гуркова не разкрива подробности.

Отдала се е на развлечения с приятелки

Близките й хора все пак са доволни, че тя e успяла отново да си стъпи на краката въпреки ударите, които й нанесе съдбата. Наталия Гуркова неведнъж е споделяла, че е благодарна за подкрепата на роднини, приятели и фенове.

„Трудно ми е, но се справям! Възмутена съм от клюките, които се разнасят! Внушава се, че покойният ми съпруг Джордже е бил измамник и едва ли не е заслужил участта си. Не, това не е вярно! Той стана жертва на жестоката престъпност в ЮАР, от която никой не е застрахован! Той просто нямаше късмет и попадна в престрелка!”, коментирала е неведнъж тя.

При все, че Наталия Гуркова винаги го е защитавала, не е тайна, че бизнесът на съпруга й не беше съвсем легален.
През последните години от живота му, той бе застигнат от финансови тревоги, с които започнаха и проблемите в брака му. Заговори се, че Наталия е имала няколко извънбрачни авантюри. Чаровната брюнетка обаче така и не призна, че семейството им е преминавало през сериозна криза.

Според запознати богатото криминално досие на съпруга на Наталия станало причина тя да изгуби съня и спокойствието си. Разтревожена за живота на двете си деца бившата миска напусна окончателно ЮАР. Припомняме, че преди няколко години и заживя с майка си в столичния квартал „Младост”. Южноафрикански полицейски инспектори я уведомили за смъртта на съпруга й по телефона, пише hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.