Глория втрещи с вида си (ФОТО) Преглеждания: 12817

0
Оценете този post

Успя да предизвика възмущение у феновете си

Примата на родния поп фолк – Глория втрещи с вида си.

Разбира се тя успя да изненада всички с това, че е ранобудна.

Глория бе сред първите светски персони, побързали да упражнят правото си на глас през вчерашния ден.

Глория
Успя да предизвика възмущение у феновете си

Изпълнителката на „Ако бях се родила река“ даде добър пример на младото поколение. Тя бе категорична, че всеки трябва да помисли за бъдещето и да упражни правото си на глас.

По всичко личеше, че Глория е станала в тъмни зори, за да се приведе в безупречен външен вид.
Изпълнителката се появи с дълга спуснаха коса, прикрита с модерен черен каскет.
Благодарение на червеното палто, Глория се отличи от всички и бързо успя да привлече вниманието на избирателите в нейната секция.

Не би било редно обаче да пренебрегнем предпазната маска на певицата. По всичко личи, че тя я е избирана по дизайнерски вкус, а не по предназначение.
Това, което направило силно впечатление на околните бил фактът, че маската била изключително тънка, почти прозрачна. Сами се досещате, че тя не би я предпазила от заразяване, нито пък околните. Да не говорим, че дори за снимката, Глория не си е направила труда да си постави маската правилно – така, както се носи.

Този факт направи много грозно впечатление на почитателите й. Те са на мнение, че носенето на предпазна маска в такъв случай е безсмислено.
За съжаление в последно време все повече хора държат маските на устата си като някакво задължение, без да си дават сметка, че по този начин ефикасността им е почти нулева, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.