Зрителите са бесни на Лора Караджова

Някои я критикуваха, а други я съжалиха
0

Някои я критикуваха, а други я съжалиха

Зрителите са повече от бесни на Лора Караджова.

Това, което ги подразни страшно много, бе неадекватното й държание, след като свали маската на Перлата в „Маскираният певец“.

Направи впечатление, че на Лора Караджова й беше изключително трудно да сглоби две изречения на сцената. Дори на елементарния въпрос дали звездният й баща Данчо Караджов е бил наясно с участието й в „Маскираният певец“, Лора Караджова изглеждаше видимо объркана.

Лора Караджова
Някои я критикуваха, а други я съжалиха

Виждайки подаръка си – бутилка просеко обаче, видимо се зарадва и възкликна: “Слава богу“.
Според зрителите Лора Караджова или е излязла на сцената пияна, или дрогирана, или пък и двете.

„Честно да кажа, мъчно ми стана и за нея, и за децата й, и за родителите й. Алкохол ли е, наркотици ли са, това е ад! Да не се случва на никой , че никак не е смешно , хората с години се мъчат да излязат от този ад и за съжаление много не успяват, а най- много страдат семействата им. Може пък това участие да е било надежда за всичките й близки да я мотивират да се справи с проблемите си“, пише зрителка.

„Неадекватно поведение. Или пияна или надрусана. Пълна излагация в национален ефир да се появяваш в това състояние“, пише друга.

Истината е, че за съжаление Лора Караджова далеч не се показва за първи път в това състояние. Тя и друг път е била доста почерпена в телевизионно предаване.
По-паметливите зрители припомнят, че по време на участието й през 2018 г. в „Черешката на тортата“ вместо да готви, Лора се наливала с ракия.

Заради ниските температури в лятната кухня, в която ги покани Васил Гюров, всички пийнаха алкохол, но Лора успя да пресуши бутилката. Тя не спря да се налива с ракия дори с десерта –бисквитена торта с ябълки.

Поетото количество алкохол й изигра доста лоша шега и тя започна да се заяжда остро с актьора Д. Ангелов. Сантра също опита от ракията, но за разлика от нея се държеше далеч по-прилично.
Лора обаче наруши добрия тон на масата. Тя успя да изнерви не само Ангелов, но и миската Маги Вълчанова, пише hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.