Стоян Алексиев остана без роли, в дупка е! (още подробности)

Стоян Алексиев няма чести ангажименти
0

Стоян Алексиев не може да се похвали с ангажименти!

Депресивно настроение е обхванало 70-годишният Стоян Алексиев, след като остана без роли и ангажименти в киното. Актьорът опитва да бори стреса с прием на витамини и редовна консумация на плодове като гроздето, което обожава.

Стоян Алексиев
Стоян Алексиев няма чести ангажименти

В магазин, намиращ се до дома му в кв. „Гео Милев”, ветеранът влезе по дънки и зелено яке. На лицето си той бе сложил предпазна маска, която го правеше неузнаваем.

Никой от персонала и клиентите не заподозря, че диша един и същ въздух с екранния проф. Генадиев от „Откраднат живот”, който в зенита на кариерата си се прочу и като донжуан – тогава папараци го щракнаха да бърка публично в гащите на млада колежка и да гали пубиса й.

От супермаркета Стоян си взе само чепки с грозде и гъби. На него дори не му се наложи да ползва пазарска количка – пликчетата с продуктите държеше в ръка.

От джоба на панталона му се подаваше бутилка с минерална вода, но касиерката не направи проблем – даде си сметка, че шишето не е крадено.

„Няма работа за мен. Тъжно е, но това е положението. Не съм излизал на сцената на Народния театър повече от година. Явно никой няма нужда от моите знания и умения”, сподели ни неотдавна пенсионираният артист.

И допълни, че откакто разполага с много свободно време, се е отдал изцяло на семейството си. Дните му минавали в разходки с най-близките хора и в пазаруване за дома, а като цяло настроението му било предимно минорно.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.