Лили Иванова отказа на Рачков: Да му гостувам на този?! Не, благодаря! (виж тук)

Лили Иванова потресена от наглостта на Рачков
0

Лили Иванова не иска да чуе ни за Слави, ни за Рачков!

Примата Лили Иванова не е отказвала само на Слави Трифонов и шоуто му. Ето, че го направи и с Димитър Рачков, на когото дори с омерзение отхвърли поканата за гостуване. И дори не смята да размисли по въпроса.

Лили Иванова
Лили Иванова потресена от наглостта на Рачков

Неостаряващата звезда №1 на родната музикална сцена е отклонила безцеремонно няколко опита на бургаския комик да бъде част от шоуто му, като не си е спестила и епитети към Рачков, пише вестник Уикенд.

Според близки до Лили Иванова, последният опит на Рачков да я привлече като свой гост в неделното му шоу датира отпреди 2 седмици. Тогава ситният актьор прибегнал до услугите на опитен парламентьор – футболната легенда Христо Стоичков.

Носителят на „Златната топка“ е дългогодишен приятел на Лили Иванова и преди години дори участва в неин видеоклип. Напоследък Ицо има общ ангажимент с Рачков – двамата участват в серия от реклами на букмейкърската компания „Уин бет“ на хазартния бос Валтер Папазки.

Дори и Стоичков обаче не е успял да убеди Лили Иванова да гостува в предаването на Рачков. Когато чула по каква причина й се обажда Модерния ляв, изпълнителката на „Детелини“ отсякла:

„Да ходя в шоуто на Рачков? Абсурд! При този простак – не!“. На опитите на Стоичков да я умилостиви и убеди, Лили Иванова приложила железен аргумент.

„Последният път, когато Рачков ме покани да гостувам, той беше облечен като жена с рокля на цветчета. В циркове Лили Иванова не участва – това му предай!“, попарила надеждите на Стоичков да бъде успешен посредник примата на родната естрада.

„Подобна негация Лили Иванова изпитваше единствено към Слави Трифонов…“, одумват отказа на певицата да разговаря с Димитър Рачков почитателите й.

Според мнозина, Лили е негативно настроена към бургаския комик от няколко години заради пиперливи шеги по нейн адрес, изричани от него в различни риалити формати.

Някои освен това смятат, че тя не би гостувала без хонорар в предаването му. „Да й предложи 50 000 лева, тогава може и да размисли”, шегуват се в арт средите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.