Диляна Попова замени Асен Блатечки с…

Актьорът дори не присъствал на рождения ден на сина си
0

Актьорът дори не присъствал на рождения ден на сина си

По всичко личи, че любовната история между Диляна Попова и Асен Блатечки е към края си.

Връзката им напоследък наподобява все повече латиносериал.

Запознати издават, че Диляна Попова и Асен Блатечки изживяват поредната криза в отношенията си. Двамата за пореден път не живеят под един покрив, видяха фотографите на Ретро.

Асен Блатечки
Актьорът дори не присъствал на рождения ден на сина си

Моделът обаче бързо е успяла да намери заместник на Асен Блатечки. Прави впечатление, че тайнстен мъж на средна възраст я придружава и я вози на ангажиментите й в София.
Баровецът управлява огромен лъскав джип с пловдивска регистрация. Той не само я вози, но и винаги й помага с пренасянето багажа до моминския й апартамент.

Двамата били засичани неколкократно пред входа на кооперацията, където Диляна живееше преди Асен Блатечки да купи семейно жилище.
40-годишната манекенка от Гулянци върви напред, а мистериозният мъж подтичва след нея като пале към входа на жилището й, натоварен с чували с вещи.

За поредната разлъка на Диляна Попова и Асен Блатечки се заговори още в края на лятото. Повод за това станаха появилите се в интернет пространството скандални кореспонденции на секссимвола на родното кино с други красавици.
Така се понесе мълвата, че актьорът системно е изневерявал на Диляна и това била причината двамата да сложат край на отношенията си.

През годините те многократно се събираха и разделяха. Дълго време общият им син Борил живееше само при Попова. От тази година той е първолак. Това, което направи силно впечатление, бе отсъствието на Блатечки на скорошния рожден ден на Борил, пише hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.