Андре Токев се отървава от фаталния пикап

Гласувайте за статията
ВИП готвачът Андре Токев седнал пиян зад волана след погребение на свой приятел

Андре Токев, който бе заловен да шофира пиян с разкъсани гуми и само по джанти белия си пикам „Мерцедес“ на Околовръстното шосе в София, е обявил за продажба фаталното возило – пише в. „Уикенд“. Популярният готвач е с отнета шофьорска книжка и може да влезе в затвора, тъй като дрегерът отчел 1,7 промила, а той е в изпитателен срок на условна присъда за подобно провинение, случило се през 2019 г. във Варна – отбелязва изданието.

52-годишният шеф готвач прекара 72 часа в ареста, но бе пуснат под гаранция от 3000 лева от съда заради добрата си репутация въпреки протестите на прокуратурата, която искаше постоянното му задържане в ареста.
Близки на Токев разкрили пред изданието, че той злоупотребил с алкохола след погребението на свой приятел. От мъка шеф готвачът обърнал няколко чаши твърд алкохол, след което седнал зад волана на мощния си пикап.
Въпреки пиянската изцепка на кулинаря неговото предаване „Ловци на храна“, което се излъчва по Би Ти Ви, ще продължи поне до Нова година.

От близкото обкръжение на Токев става ясно, че шеф готвачът е обявил за продан белия си пикап „Мерцедес“, с който на два пъти е залавян да шофира пиян.

Андре хванат за втори път да шофира пиян

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар