Хороскоп за 14 ноември, неделя – от Везни до Риби

0

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ 

Днес ще ви се прииска да промените нещо около себе си, за да се заредите с нова енергия и да придобиете нов ентусиазъм. Защо не помислите за здравето си? Отърсването от стреса и започването на нова диета може да ви облагородят. Може да стартирате коледния пост от утре.

СКОРПИОН

Днес е ден, зареден с положителна енергия и много позитивни емоции. Не се притеснявайте да се видите с приятели на по чаша кафе. Има какво да си кажете и споделите.

СТРЕЛЕЦ

Днес мнозина от вас ще бъдат зарадвани от новина, която ще изтрие неприятните спомени от предходните два-три дни. Ще бъдете обнадеждени. Денят е позитивен и зареден с положителна енергия.

КОЗИРОГ

Днес преди обяд приятел ще ви потърси за услуга, на която няма как да откликнете, не защото не желаете, а защото нямате физическа възможност. Понякога има и такива моменти. В следобеда се приберете по-рано вкъщи, вечеряйте със семейството и си легнете навреме.

ВОДОЛЕЙ

Днес е добра идея, ако си купите нова книга, ако отидете на кино и изгледате филм или посетите изложба и се върнете с красива картина. Инвестирайки в изкуство, ще се чувствате щастливи, а и сумата ще бъде изхарчена по пълноценен начин.

РИБИ

Днес погледнете на света откъм истинската му страна – без илюзии и без въображение. Денят е почивен и изисква да не бързате за никъде. Давайте го без излишен стрес, без нерви и без обвинения. Просто се отпуснете. Понякога има моменти като този, в които имате нужда да се оставите на течението.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.