Хороскоп за 14 ноември, неделя – от Овен до Дева

0

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Днес сте твърде нетърпеливи и сте в очакване да се случи нещо бързо и на момента. Нямате време за изчакване и въпреки че по-благоприятната част на деня е в следобеда, вие ще избързате и ще поставите едно начало още сутринта. Отново ще имате успех. Това е доста хубав ден за вас.

ТЕЛЕЦ

Днес сте в отлично настроение въпреки малките нотки на емоция и агресия, които проявявате. Особено в сутрешните часове. Затова е препоръчително сутринта да се наспите добре и да отложите срещите и разговорите, излизанията и пазаруването за следобеда.

БЛИЗНАЦИ

Днес нямате търпение да се събудите, за да си закупите нова вещ или стока за вкъщи. Ще си я ползвате с удоволствие и радост. Нямате причина да не си направите този хубав подарък. Ако отидете да гласувате, разширете периметъра на разходката си – ще ви се отрази добре.

РАК

Днес буквално летите. Вашият ентусиазъм е огромен и искате да го предадете на целия свят. Вижда се, че сте вдъхновени и че имате какво да покажете от себе си. Неделя е един доста позитивен и благоприятен ден за вас.

ЛЪВ

Днес си позволете да се наспите повече и не бързайте за никъде. Нека това бъде вашият лежерен ден без ангажименти и допълнителни затруднения. Ден, в който можете да правите онова, което ви се прави. Можете да гласувате или да отидете за гъби.

ДЕВА

Днес не е изключено да посетите магазин и да направите покупка, която отлагахте от много дълго време. Придобивката ще си заслужава, така че не се колебайте да похарчите някой друг лев за нея. Следобеда отдайте на семейството си

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.