София Маринкова от „Пътят на честта“ иска дете от Драго Симеонов! (още подробности)

София Маринкова иска дете от Драго Симеонов
0

София Маринкова и Драго Симеонов искат общо дете!

Актрисата София Маринкова, позната като Жаки от „Пътят на честта“, иска да има още едно дете – този път от настоящия си партньор Драго Симеонов. Двамата имат по един наследник, но това не им пречи да мечтаят за трето дете в семейството.

София Маринкова
София Маринкова иска дете от Драго Симеонов

Те напълно съзнателно смятат да рискуват актуалната хармония под общия си покрив, установена от отношенията между Павел – сина на Драго, който дели времето си между България и Германия, където живее с майка си, и Орлин – 10-годишния сладур на Маринкова.

Синовете от предишните връзки се разбират чудесно и вероятно е време родителите да им осигурят сестричка, шегуват се в обкръжението на Симеонов и чаровната актриса от театър „София“.

Синеоката красавица, която всяка делнична вечер е сред звездите на Нова телевизия като Елена в „Ол инклузив“ и Жаки в „Пътят на честта“, обожава хлапетата.

Дори по едно време бе категорична, че призванието й е да бъде учителка като майка си, но след гимназията решава, че не притежава достатъчно търпение, за да се пробва в педагогиката, и затова кандидатства в НАТФИЗ.

Последното е, защото не й липсва суета. Иначе Маринкова е любимка на малчуганите, особено на тези, които са я гледали като Анита в „Пипи“ и в „Питър Пан“, пише столичен вестник.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.