Нова драма в живота на Ани Салич

Нова драма в живота на Ани Салич
5 (100%) 1 vote

В Рударци се носи и друга пиперлива новина

Поредна драма разтърси живота на новинарката на Нова тв – Ани Салич.

Запознати издават, че това стечение на обстоятелствата е довело до поредно сближаване между телевизионната водеща и бившия й съпруг Бранко Салич.

Ани Салич

В Рударци се носи и друга пиперлива новина

Оказва се, че Ани Салич е била зарязана от бизнесмен със солидни финансови възможности и търговец на алкохол. Аферата на екранната партньорка на Ники Дойнов с предприемача е продължила близо половин година. Тя обаче е приключила по негова инициатива.

Запознати разкриват, че авантюрата на Ани Салич се е зародила покрай инцидента по време на летните бури миналото лято. Припомняме, че тогава тя закъса с автомобила си посред нощ и в най-големия потоп. Мъжът бил един от джентълмените, отзовали се и помогнали тв звездата в напечената ситуация. Приятелството им скорострелно преминало на интимно ниво. Направило впечатление, че баровецът все по-често започнал да отсъства от обичайните сбирки на компанията си. Така той отделял повече време за посещение на Ани Салич във вилата й в Рударци.

Приятелите на бизнесмена останали крайно разочаровани от нея

В Рударци обаче се говори и за друг среднощен пътен инцидент с телевизионерката и бившето й вече гадже. След поредната късна емисия новини, изчетена от Ани Салич, двамата се прибирали към вилата, но всеки бил с колата си. Карали един след друг, когато на входа на селото пиян шофьор замел и двата автомобила. По-сериозен удар понесъл втория автомобил, зад волана на който бил бизнесменът. За щастие нанесените пораженията не били фатални. На място за разплитане на инцидента се отзовал дежурен патрул на КАТ от Перник.

Докато били заедно, маститият бизнесмен на няколко пъти глезил телевизионерката с почивки из страната. Дори я запознал я с най-близките от обкръжението си, в което не присъствали случайни хора. Не всички от тях обаче останали с положителни впечатления за новинарката.

Те се разочаровали много и от факта, че дори и след раздялата й с бизнесмена, тя продължила да търси приятелите му за всевъзможни лични услуги или в интерес на благотворителните й инициативи. След края на тази връзката, телевизионерката възобновила комуникацията си с бащата на децата си. Най-щастлива от този факт била дъщеря й Хана, която винаги е била много привързана към баща си, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар