Симона Загорова се промени до неузнаваемост (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) Преглеждания: 16303

0
5/5 - (1 vote)

Ангажиментите й не спират да валят

Наследницата на Глория – Симона Загорова се промени до неузнаваемост.

От кадрите, които Симона Загорова публикува напоследък в социалните мрежи изглежда, че тя вече е успяла да превъзмогне раздялата с възлюбения й – Даниел Милушев. Припомняме, че именно той е баща на дъщеря й Галина.

Симона Загорова
Ангажиментите й не спират да валят

Скорошни снимки на младата майка разкриват, че Симона е направила лека корекция на устните си. Така към днешна дата те вече изглеждат доста по-плътни.
Освен на разкрасителни процедури от време на време, Симона се е отдала и на непрекъсната работа. За момента успява да съчетава всичко това с отглеждането на малката й дъщеря. Ангажиментите й не спират да валят. Навръх Нова година двете с Глория ще изнесат концерт.

Симона Загорова

На този етап Симона не пояснява нищо за интервенцията, на която се е подложила. Факт е обаче, че крайния резултат е много добър. Простичко сравнение на нейни снимки преди и след корекцията, потвърждават недвусмислено за подобрението.

В последно време, освен с освежени устни, Симона може да се похвали и с още нещо – добра форма. Очевидно тя се вдъхновява да я поддържа от популярната й майка, която е известна със стриктните режими, които спазва, за да изглежда умопомрачително.

Симона Загорова

Неотдавна Симона разкри официално за раздялата си с Даниел:
„С Даниел приключихме нашите любовни отношения, но все пак сме родители на Галина и това е най-важното в случая. Аз и моето семейство, както той и неговото семейство, ще участваме в отглеждането на Галина, за да не е ощетена по някакъв начин. Това, което се е случило между нас, няма никакво значение. Важното е всичко да бъде наред за нея“, заяви певицата в интервю пред Петя Дикова.

Симона шокира всички, разкривайки, че с Даниел са разбрали, че ще стават родители едва месец от началото на връзката им, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.