Хороскоп за 13 ноември, събота – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ВЕЗНИ

Задава се успешен ден. Днес много неща се случват точно както искате. Даже в някои случаи, няма да е нужно усилие от ваша страна. Неща, които сте научили преди време, днес ще са ви много полезни. Благодарение на знанията и уменията си бързо ще достигнете поставените цели, при това без чужда помощ.

СКОРПИОН

Очертава се интересен ден, пълен с приятни събития. Отлично ще се справяте с всичко, с което се захванете и ще намерите отговори на някои важни въпроси. Очаквайте добри новини за някой от семейството. Това е подходящо време за общуване с близки и приятели. Ще решите доста спорни въпроси.

СТРЕЛЕЦ

Днес трябва да запазите спокойствието и самообладанието си, каквото и да ви коства това. Така ще избегнете неприятностите и по-лесно ще решите професионалните и личните си проблеми. Добри новини ще направят вечерта ви приятна. Някои от вас ще получат информация, която околните се стараят да прикрият.

КОЗИРОГ

Предстои един наситен и интересен ден. Ще се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно и това ще ви харесва. Някои от вас могат да намерят отговори на въпроси, които в последно време са ги тревожили. Ще имате добри идеи относно работата или бизнеса. Не е изключено предложение за увеличаване на доходите ви.

ВОДОЛЕЙ

Днес отлично ще се разбирате с околните, а с непознати бързо ще намирате общ език. Лесно ще намирате подкрепа, ако ви е нужна. Запознанства ще сложат началото на приятелски или романтични отношения. Интуицията ви точно ще ви подсказва как да се държите, какво да говорите и  какво да вършите.

РИБИ

Предстои един напрегнат ден, но вие ще се справите добре. Не винаги ще разпределяте правилно приоритетите си и ще си губите времето с маловажни неща, затова някои задачи ще трябва да ги отложите. Ще се радвате на неочаквани визити и непланирани срещи, които ще ви оттърсят от напрежението.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар