Хороскоп за 13 ноември, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Очертава се спокоен ден, почти без неочаквани събития. Удава ви се възможност да отдъхнете и възстановите силите си, както и да прекарате времето си в добра компания. Вечерта ще ви зарадва с приятни срещи. Може да се помирите с хора, с които сте в конфликт или да възстановите стари връзки.

ТЕЛЕЦ

Днес спокойно може да казвате това, което мислите. Не трябва да имате съмнение, че околните ще ви разбират правилно и ще ви подкрепят. Обстоятелствата са благоприятни да се върнете към стари проекти. Възможни са неочаквани пътувания, които ще ви бъдат интересни, но за сметка на това ще объркат плановете ви.

БЛИЗНАЦИ

Тревожите се за дреболии и се безпокоите за неща, на които не може да повлияете. Постарайте се да се настроите позитивно и да намерите поводи за радости. Вечерта е подходяща за семейни сбирки и общуване с роднини. Ще се наложи да помогнете на някой, попаднал в трудна ситуация.

РАК

Днес много срещи ще преминат добре. Може да положите начало на сътрудничество, което да открие пред вас нови професионални хоризонти. Ще успеете да неутрализирате недоброжелателите и да постигнете надмощие над стари съперници. Очаквайте приятни събития в семейството.

ЛЪВ

Отлично време за делови преговори и среща с потенциални съюзници и партньори. Ако имате нужда от помощ, вероятно ще я получите. Приятели са готови да ви подкрепят и винаги ще намерят нужните думи, за да ви успокоят. Денят е благоприятен и за придобиване на нови умения.

ДЕВА

Денят по-скоро ще е добър. Звездите са на ваша страна, но не бива да взимате решения в движение и да разчитате на късмета. Постарайте се да обмислите всяка своя крачка и да избягвате неоправдания риск. Вечерта е време за общуване. Ще прекарате отлично времето си, в компанията на неочаквани гости.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар