Адел през сълзи: Разводът ме унищожи, мислех, че повече никога няма да пея! Преглеждания: 2590

Адел сн. Инстаграм
0
3/5 - (1 vote)

Адел разкри как се е справила с най-тежките моменти от живота си

Британската певица Адел проговори за развода си с бившия си съпруг Саймън. Двойката се разведе преди повече от пет години, но певицата още преживява случилото се. Още повече, че новината предизвика и множество коментари в социалните мрежи. А отделно от това тя преживя и емоционален срив, който й се отрази почти пагубно.

Феновете на певицата приеха развода с разбиране и огромна подкрепа. Някои от тях дори бяха щастливи, тъй като вярваха, че злополучната й любовна история ще я вдъхнови за нов албум. Адел признава, че когато осъзнава този факт е съкрушена. В онези моменти дори не си и помисля да пее, дори се чуди дали да не се откаже от сцената. По-късно обаче осъзнава, че това всъщност не е толкова лошо. Защото разбира, че хората жадуват за музиката й. И за разлика от други звезди тя е благословена, феновете й да не се интересуват чак толкова от нейния личен живот. И я обичат само заради музиката й, пише tocka.com.mk, базирайки се на интервюто й за списание „Ролинг стоун“.

„В началото ми беше тежко. По-късно осъзнах, че случилото се с мен и брака ми, в действителност не е тяхна отговорност. Тяхната отговорност като фенове е да искат добър запис и да се надяват, че ще го направя. Така че приех всички коментари спокойно и продължих напред“, казва Адел.

По отношение на бившия й съпруг певицата признава, че никога не се е чувствала спокойна, щастлива или напълно отдадена на брака им. И именно това ги разделя. Краят на отношенията им обаче я бележи доста тежко. И тя изпада в тежка депресия.

Адел сн. Инстаграм
Адел сн. Инстаграм

„Фактът, че толкова много хора, които изобщо не ме познаваха, знаеха, че съм се провалила в брака си, почти ме унищожи. Срамувах се. Никой не ме съдеше, нито ме упрекваха, но се чувствах така, сякаш съм се провалила“, признава певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.