Развод или второ бебе: Какво се случва с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен?

Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - безкрайно щастливи сн. Инстаграм
0

Бурак Йозчивит хвърли светлина върху слуховете за развод с Фахрие Евджен

Голяма мистерия витае около връзката между Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен. От известно време звездата двойка не е виждана заедно, което поражда един куп слухове. Друга клюка гласи, че актьорите са пред раздяла заради тежка депресия на актрисата.

И въпреки че двамата са заедно от четири години и по всичко изглежда, че са добре, слуховете не спират. Самите артисти се шегуват, че са загубили броя на опроверженията, които са дали.

Въпреки че, както казват, самите те не знаят колко пъти са били разделяни и сдобрявани от пресата, двойката за пореден реши да сложи край на поредния от редицата слухове за развода им, пише mms.mk.

За целта Бали бей сподели снимка със съпругата си в своя Instagram профил и така даде да се разбере, че всичко в брака им е наред.
„Сутрешна наслада с двете половини на сърцето ми“, пише Бурак под снимката.

И докато кадърът опроверга слуховете, че съпрузите са пред развод, друг един слух започна да набира скорост. А именно – дали двойката не очаква второ дете. Повод за съмненията е видимо напълнялата Фахрие, която се крие зад все по-дебели дрехи. Актрисата продължава да се снима и да пуска снимки в Инстаграм, но изглежда толкова променена на тях, че много от феновете й вече подозират, че се фотошопира. Още повече, че на семейната закуска с малкия Каран Фахрие изглежда сияеща и доста закръглила бузки. Освен това избягва да се снима от кръста на долу, което още повече разпали слуховете, че двойката може би очаква второ дете.

Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - безкрайно щастливи сн. Инстаграм
Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен – безкрайно щастливи сн. Инстаграм

Съпрузите имат един син, който се роди няколко месеца след сватбата. Младоженците си купиха и ново жилище покрай предстоящото попълнение в семейството. Съдейки по сияещото лице на Фахрие и щастливия поглед на Бурак, може скоро да чуем за още една щастлива новина от тях.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.