Петя Дикова хвърли бомбата: Ето колко време държала Илиян на сухо! (виж тук)

Гласувайте за статията

Петя Дикова и Илиян Любомиров с дълга увертюра преди връзката!

Доста дълга увертюра е имала връзката на Петя Дикова и Илиян Любомиров, преди най-сетне да се съберат и да признаят чувствата си. Това разказа самата Пипи в шоуто на Цитиридис.

Петя Дикова

Петя Дикова държала дълго време Илиян на сухо

„Първата ни среща с Илиян се отложи с година и половина спрямо първите му опити да спечели вниманието ми. Писа ми, но аз видях във Фейсбук, че е сгоден и го игнорирах. Впоследствие се оказа, че това е някаква шега с колежката му, поетесата Рене Карабаш“, разказа Петя.

После се случило така, че озвучавала негови стихове в тв материал за него и разбрала нещо, което съвсем не било за подценяване в бъдещето им.

„В това видео той споделяше, че обича пълнени чушки и мусака. Казах на монтажистката, която го познава: Предай му, че солените ястия не са ми сила, но гладен няма да остане. След това той ме покани на чай“, разказа Петя Дикова за запознанството с бащата на своите двама сина.

„Мечтая за момчетата и Илиян още от малка. Давах си сметка, че ще дойде ден, когато телефонът ще спре да звъни, прожекторите в студиото ще изгаснат и ако нямаш семейство, което да е твой пристан, ти си чао“, допълни още тя в „Шоуто на Цитиридис“.

Източник: Хотнюз.бг

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар