Бомба: Диляна Попова смени Блатечки с пловдивски бизнесмен! (още разкрития)

Диляна Попова срещна друг мъж
0

Пловдивски бизнесмен мачка чаршафите с Диляна Попова!

Диляна Попова и Асен Блатечки не са заедно и това е факт. От месеци се заговори за края на отношенията им, но явно на манекенката й писна да страда и бързо си намери друг, видяха хора на Ретро.

Диляна Попова
Диляна Попова срещна друг мъж

Тайнстен мъж на средна възраст я придружава и я вози на ангажиментите й по София. Баровецът управлява огромен лъскав джип Мерцедес, който е с пловдивска регистрация.

Той не само я вози, но и помага да пренася багажа си до моминския й апартамент. Двамата бяха засечени пред входа на кооперацията, където Диляна живееше, преди Асен да им купи семейно жилище.

40-годишната манекенка от Гулянци дефилираше напред, докато мистериозният мъж я догонваше като пале към входа на дома й, натоварен с чували с вещи.

За поредната разлъка на Диляна и Асен се заговори още в края на лятото, когато в интернет пространството се появиха скандални кореспонденции на секссимвола на родното кино с други красавици.

Тръгнаха слухове, че той системно е изневерявал на половинката си и това била причината двамата да сложат край на любовта.

През годините те многократно се събираха и разделяха и дълго време общият им син Борил живееше само при Диляна. От тази година той е първолак, а на скорошния му рожден ден татко му не се отчете с присъствие.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.