Андрей Гридин победител в „Игри на волята“?

Гласувайте за статията
Казахстанецът Андрей Гридин е сигурен финалист в шоуто

Андрей Гридин печели третия сезон на атрактивното риалити „Игри на волята“ – твърди „Уикенд“, като се позовава на източници от продукцията. Снимките на шоуто приключиха отдавна, а победителят отново е решен на арената, а не чрез зрителски вот – отбелязва изданието.

Финалната битка се е провела преди месеци, като вече е ясно кой е спечелил наградата от 100 000 лева. Това е 32-годишният емигрант от Казахстан – твърдят източниците на изданието. Факт е, че той се представя и най-добре в следващите, още неизлъчени епизоди на състезанието.

Въпреки че е сред най-успелите ултрамаратонци ски бегачи на страната си, която представя на Олимпийските игри в Сочи, Андрей Гридин твърди, че е напуснал родината, защото не му харесвали „игрите и машинациите в спорта и как се ръководи той“ в Казахстан. В България в общи линии му харесвало повече.

В началото на предаването Андрей бе мълчалив и предпочиташе да слуша и наблюдава, отколкото да говори. Казваше, че делата на арената са по-важни, отколкото приказките на масата. В последно време стана малко по-общителен, но често поведението му остава неразбрано от неговите съотборници.
Тази година правилата са същите, каквито бяха предишния сезон, и най-вероятно Андрей ще си тръгне с голямата награда с финална победа на арената.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар