Верен ли е горещият слух за Камелия? Преглеждания: 10948

0
Оценете този post

Мълвата се понесе още преди два месеца

В последно време горещ слух за фолк певицата Камелия набира все по-голяма скорост.

Феновете на фолк дивата твърдят, че е бременна, коремчето вече й личи и не го крие.

От разкритията им става ясно, че по време на участие фурията е била с видимо коремче и наедрели форми. Когато по-любопитните й фенове я подпитали по деликатната тема, не получили категоричен отговор. Вместо това Камелия се усмихнала многозначително.

Камелия
Мълвата се понесе още преди два месеца

Актуална снимка от едно от последните й участия потвърждава мълвата за оформилото се коремче. От фотоса е видно, че Камелия е облечена във впита по нея рокля, която ясно подчертава формите й. Наедрялото й коремче личи и с просто око. Според почитателите й това подсказва за бременност и то в приблизително 6-ия месец.

Мълвата за бременността на певицата се понесе още преди два месеца. Тогава почитателите й за пръв път забелязаха, че е започнала да напълнява.
Изпълнителката на „Луда по тебе“ винаги е имала перфектни слаби форми. Тя никога до момента не си е позволявала да качи дори и един килограм.

Същевременно за никого не е тайна, че заедно с мъжа й Цветин от години правят опити от години да имат дете, но безуспешни.
„Аз мога да забременея, не е в това проблемът. Още в първия триместър губя бебето. Това е много болезнено, изживявах тежко всеки аборт. Не мога да си го причиня отново“, призна преди време Камелия.

Мълвата носи, че 50-годишната певица е забременяла по естествен път, пише show.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.