Хороскоп за 12 ноември, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Днес се опитайте да не се взирате в малките неща, особено в началото на деня. Това е времето, когато можете да пропуснете нещо сериозно заради дреболия. Подредете приоритетите си и не слушайте тези, които ви натрапват съветите си. Колкото по-малко хора се месят в делата ви днес, толкова по-добър ще бъде денят ви.

СКОРПИОН

Благоприятен ден за бизнес комуникация. Разбирате се добре с колеги и ръководство, правите добро впечатление на бизнес партньорите и можете да спечелите благоразположението на мнозина. Успявате да забележите някои интересни възможности преди другите, така че постигате голям успех.

СТРЕЛЕЦ 

Въпреки че могат да възникнат някои трудности, вие ще останете оптимисти и няма да бъдете водени от емоциите си. Ще бъде възможно да разрешите някои дългогодишни проблеми и да завършите дела, на които сте отдали много време и енергия. Вечерта е време за срещи в заведения.

КОЗИРОГ

Благоприятен ден. Няма за какво да се притеснявате днес. Звездите са на ваша страна и може да се възползвате от това, за да осъществите плановете си. Новите познати с готовност ще ви помагат. Оказва се, че вашите идеи и възгледи за живота са близки до техните.

ВОДОЛЕЙ

Денят е чудесен за важни разговори и обсъждане на въпроси, които ви интересуват. Можете да намерите общ език с тези, които не са ви разбирали и са пренебрегвали вашите аргументи, Но е рано да им се доверявате. Следвайте интуицията си. Благодарение на нея ще се сближите с тези, които го заслужават.

РИБИ

Натоварен ден. Днес ще имате много работа и не всичко ще се получава веднага. Но вие сте упорити, така че ще преодолеете всички препятствия и няма да се откажете, ако нещо не върви по план. Тази решителност прави добро впечатление и хората с готовност ще ви предлагат помощ.  Възползвайте се от нея.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар