Хороскоп за 12 ноември, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във вестник „Марица“

ОВЕН

Денят налага да се справяте с няколко неща едновременно, затова бъдете готови. Освен това ще трябва да помагате и на другите. Трябва сте концентрирани максимално и да действате бързо, за да направите всичко както трябва. Ще сте удовлетворени от резултатите, но с цената на много положени усилия.

ТЕЛЕЦ

Денят налага незабавни действия. В противен случай едва ли ще успеете да се възползвате пълноценно от всички възможности, които ще се разкрият днес. Бъдете избирателни в контактите си и стойте далеч от хора, които обичат дългите разговори и се размотават безцелно.

БЛИЗНАЦИ

Днес трябва да бъдете оптимисти, дори когато нещата се объркват и има препятствия по пътя ви. Отделете малко време за размисъл. Със сигурност ще забележите възможности, на които не сте обръщали внимание. Не винаги е лесно да намерите общ език с другите, поради което ще възникват напрегнати моменти.

РАК

Днес няма да се тревожите за дреболии и ще намирате много поводи за радост. Дела, които са ви отнели много време и енергия, ще приключват успешно. Всички ще са доволни от резултата на вашия труд. Парични приходи ще ви зарадват и ще внесат спокойствие във финансовите ви дела.

ЛЪВ

Това е денят, в който трябва бързо да реагирате на случващото се около вас. Понякога ще се наложи да вземате решения на ход, но знаете как да го направите. Не пропускайте шанса си да участвате във важен проект. Романтичната среща също няма да ви разочарова. и ще ви донесе приятни изненади.

ДЕВА

Днес не сте особено лековерни, което е добре. Не се съгласявайте на съмнителни предложения и се опитайте да вземате информирани решения. Не се поддавайте на провокации. Възможни са малки финансови загуби или досадни грешки. Струва си да внимавате, когато става дума за пари.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар