Гала побесня: Наборки й казват, че е стара! (още подробности)

Гала бясна на тези жени, които опитват да я жегнат
0

Наборки на Гала не спират да я обиждат в мрежата!

Гала побесня в ефир и дори не се опита да го скрие. А причината е, че от известно време насам я залива вълна от обидни коментари на хейтърки на нейната възраст. Които я съветват да си гледа годините и да не се прави на момиченце.

Гала
Гала бясна на тези жени, които опитват да я жегнат

Водещата на „На кафе“ публично се възмути, че е затрупана с негативни изказвания от тези жени , които недоволстват от нейните съвети за поддържане и начина й на обличане.

„И ти вече остаря, не се ли виждаш на какво приличаш. Спри с тази козметика и техники за премахване на бръчките“, били коментарите, които я засягали най-много.

Гала дори проверявала профилите на критикарките, които винаги се оказвали на нейната възраст и не особено привлекателни.

„Козметиката не е моя, аз съм се доверила на професионалисти, които я правят“, защити водещата своята марка мазила. И обяви, че не смята да се съобразява с препоръките на хейтърките да се държи като възрастна жена.

Зрителите също й дадоха едно рамо. „Аз като мъж на 30, потвърждавам, че изглеждаш превъзходно. Факт, а не комплимент“, пише верен зрител.

Източник: Хотнюз.бг

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.