Хороскоп за 11 ноември, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Очертава се един приятен ден, в който доста неща ще ви радват. Много от вашите идеи ще намерят подкрепата на съмишленици около вас. Дават ви рамо хора, от които не сте очаквали такова нещо. Може да се договорите за съвместни действия. Творческият ви подход и фантазията ви ще са нужни днес. Вечерта е време за общуване с любимия човек.

СКОРПИОН

Ден за размишления и анализи. Ще намерите отговори на някои заплетени казуси. Промени към по-добро очаквайте и в личните си отношения. Отлично ще се разбирате с близките си и няма да имате поводи за конфликти. Вечерта очаквайте и романтична среща, ако не сте обвързани.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете сериозни и обръщайте внимание на детайлите, като се опитвате да не изпуснете нито една подробност. Това касае всичко, което сте планирали за днес. Ще ви се открие  възможност да поговорите с близките си и да обсъдите въпроси, които са актуални за всички. Вечерта обещава приятни изненади и неочаквани подаръци.

КОЗИРОГ

Днес сте по-чувствителни и обидчиви. Трябва да внимавате с думите и делата си. Околните не винаги ще ви разбират и вероятността за конфликти ще е голяма. Проявете търпение и толерантност. Работете по-самостоятелно. Очакван доход ще подобри значително настроението ви.

ВОДОЛЕЙ

Добър ден за нови начинания. Импровизирайте. Така по-бързо ще намирате начин да реализирате и най-смелите си идеи. Всекидневните задължения ще ви бъдат скучни, но вие ще се стараете да се справяте добре с тях. Вечерта ще имате възможност да се забавлявате в приятната компания на приятели.

РИБИ

Денят ще ви донесе много блестящи идеи, като не малка част от тях ще реализирате веднага. Не са изключени неочаквани срещи и интересни предложения, касаещи работата ви. Следобед е време за учене, събиране и анализ на информация. Ще получите новина, която е по-добре да не споделяте.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар