Хороскоп за 11 ноември, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Очертава се един напрегнат, но интересен и като цяло приятен ден. Може да завършите стари проекти, вместо да се заемете с нещо ново. Както винеги сте енергични и упорити. Няма да спрете, докато не постигнете нужния резултат. Имате шанс да възстановите стари делови връзки. Вероятни са успешни покупки, така че излезте по някои време на шопинг.

ТЕЛЕЦ

Днес трябва да свършите много неща и това ви напряга и не ви радва особено. Ако сте внимателни и не сте припрени, ще може да постигнете много. Добре е да разчитате повече на себе си. Подлагайте на съмнение съвеите, които получавате, защото не всички от тях ще са добронамерени. Личните отношения се развиват хармонично.

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте трудности, но не и такива, които не могат да бъдат преодолени. Няма да имате проблеми, с които да не може да се справите. Ще се наложи да променяте плановете си в движение, което леко ще ви изнерви. Втората половина на деня е успешна по отношение на финансите. Имате шанс да сключите изгодни сделки.

РАК

Задава се ден за нови предизвикателства. Ще имате възможност да реализирате някои от идеите си. Внимателни сте към детайлите. Някой ще има нужда от вашата подкрепа. Направете всичко по силите си, за да му помогнете. Парични приходи ще позволят на някои от вас да върнат почти забравени дългове.

ЛЪВ

Не разчитайте, че днес всички ваши желания ще се сбъднат. Успехите са възможни, но ще трябва да положите доста усилия. Все пак ще останете доволни от резултатите си. Денят е благоприятен и в личен план. Отлично се разбирате с близките и ще намерите начин да ги изненадате и зарадвате.

ДЕВА

Много неща ще ви се получават, без да се налага да полагате големи усилия, както обикновено става. За мнозина от вас денят ще е свързан с важни открития, благодарение на които ще промените плановете си за бъдещето. Струва си да се вслушате в съветите на познатите. Възможни са парични приходи.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар