Венета Райкова не е отписала телевизията

Гласувайте за статията
Бившата тв водеща и настояща писателка Венета Райкова получава ангелски знаци

Авторката на не един и два бестселъра Венета Райкова не е отписала изцяло телевизията от живота си – пише в. „Уикенд“. Макар че не е на екран от година и половина, тя с удоволствие би се върнала в ефир, ако изникне подходящ за нея проект, подплатен с прилично заплащане. Засега обаче такъв липсва и блондинката се е съсредоточила върху писането на романчета.

„Започнах работа в БНТ през 1992 г. и ще бъда телевизионен водещ, докато съм жива. В момента не съм в ефир, защото напоследък телевизиите изобщо не плащат добре, а за чест и слава съм работила само в началото на кариерата си. Тогава хонорарите бяха толкова нищожни, че чак не е за разправяне. Смятам, че доказах какво мога, винаги рейтингите ми са били най-добрите възможни. Когато ми направят изгодно финансово предложение, което не мога да откажа, отново ще ме гледате на малкия екран“ – категорична е Венета Райкова.

И допълва, че телевизията е първата й голяма любов, но същевременно е доволна, че романите й са накарали толкова хора отново да изпитат удоволствието от четенето. А тя самата пък – продължава да пише… Първият й бестселър – романът „Триумфът на кучките“ досега е продаден в тираж от 37 000 екземпляра.

Венета Райкова започнала като тв репортер

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар