Ето ги порасналите отрочета на Ирина Тенчева

0

Децата й са вече тийнейджъри

Децата на съпругата на Иван Христов – Ирина Тенчева от първия й брак вече са тийнейджъри.

Неслучайно Ирина Тенчева е сочена за една от най-вдъхновяващите жени у нас. Причината за това е, че е понесла доста дини под една мишница и се справя доста успешно с тях. Освен майка, съпруга и бизнес дама, тя е и инфлуенсър.

Ирина Тенчева
Ирина Тенчева със сина си Спас, който е от първия й брак

Домът на Ирина Тенчева и Иван Христов е изпълнен с много детски смях. Това е така, тъй като двамата се грижат за общо четири деца, които са на възраст между 5 и 15 години. Поради тази причина те често се шегуват, че са доста рентабилен избор за аниматори.

Пpeди дa успее да оплете в мрежите си продуцента Иван Христов и дa cтaнe популярна в телевизионните среди, Иpинa Тенчева бе омъжена зa финaнcиcтa Гeopги Capaчинoв. Пpиĸaзĸaтa им пpoдължи дo 2011 година. Именно тогава започна романсът й с Иван Христов.

Ирина Тенчева
Дъщерята на Ирина Тенчева от първия й брак – Вирджиния

След като съпругът й Георги я хваща в изневяра, следва бурен скандал и раздяла. Разбира се всичко това е придружено със заплахи да й вземе децата, както и изпълнени закани за насилие. Това неведнъж е споделяла самата Ирина. Не трябва да пропускаме и орязването на финансите от страна на Сарачинов.

От брака си с него, Ирина Тенчева има две деца – Спас и Вирджиния. Убедени сме, че ще ви е трудно да ги познаете към днешна дата, тъй като и двамата са тийнейджъри, пише zajenata.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.