Натириха Черната Златка заради…

Тя е категорична, че това е въпрос на личен избор
0

Тя е категорична, че това е въпрос на личен избор

Плеймейтката Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка се почувства обидена, след като бе натирена от клиника.

Това, което я подразни, са нововъведените мерки и изискването за зелен сертификат. С острия си език, който отдавна се е превърнал в нейна запазена марка, Черната Златка изрази позиция. Тя сподели как е била натирена брутално от клиника, тъй като все още не си е поставила ваксина срещу коронавирус.

Черната Златка
Тя е категорична, че това е въпрос на личен избор

Плеймейтката се оплака, че наскоро е била натирена от реномирана клиника, в която е имала предварително заявена процедура.
Тя е възмутена, че това се е случило на фона на наличието на отрицателен тест. Въпреки това от въпросната клиника са се опитали да упражнят натиск върху Черната Златка да се ваксинира по най-бързия начин.

„Нововъведените мерки водят до потресаващи ситуации. Нито съм противник на ваксините, нито привърженик. За мен ваксинацията е единствено и само въпрос на личен избор“, обяснява Златка.

И допълва: „Абсурдно е обаче човек да отиде в реномирана клиника за предварително заявена процедура и да не бъде допуснат, макар че има валиден ОТРИЦАТЕЛЕН ТЕСТ за Ковид, а да го пращат да се ваксинира на първия срещнат пункт. Иначе – вън“.

„Защо всеки тълкува мерките както му е угодно и се стига до подобни нелепи ситуации?! Аз също се страхувам от вируса, с който все още не съм се сблъсквала. Пазя се, пазя околните и спазвам правилата стриктно, но не приемам да бъда задължавана да върша нещо против волята си, за да живея нормално. Все още у мен буди въпросителни фактът, че мои приятели ми споделят за ваксинирани пациенти, които, за жалост, вече са част от черната статистика…“, пише Златка Димитрова, отбелязва show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.