Хороскоп за 10 ноември, сряда – от Везни до Риби

0

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Задава се благоприятен ден, макар и малко забързан. Имате много неща за вършене. Като си изясните това, трябва да се опитвате да не губите време и да не чакате успешно стечение на обстоятелствата, а да действате спешно. Хората около вас не винаги ще се вслушват в съветите ви и това ще допринесе за възникване напрегнати моменти. Затова не давайте съвети на този, който не ги търси.

СКОРПИОН

Страхотен ден за поемане на нови начинания и решаване на работни задачи, с които не сте се сблъсквали преди. Бързо ще се ориентирате в ситуациите и ще разбирате как да действате. Хората около вас ще са видимо изненадани и изумени от способността ви да схващате всичко на ход.

СТРЕЛЕЦ

Благоприятен ден за общуване. Възможно е да избегнете недоразумения и да постигнете договореност дори с тези, с които сте в конфликт. Недоброжелатели ще разберат, че е по-добре да ви сътрудничат, отколкото да са срещу вас. Финансови проблеми, които напоследък ви притесняват ще бъдат разрешени.

КОЗИРОГ

Струва си да се заемете с нещо ново. Рутината и монотонността ви дразнят днес много, но възможността да измислите нещо различно ви вдъхновява. Вие сте добри в импровизацията, а дръзките експерименти ви носят отлични резултати. Всичко, което правите, предизвиква истински интерес.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятен ден за сериозни разговори. Дори най-конфликтните въпроси ще обсъждате спокойно и конструктивно, като ще се стремите да избягвате негодуванието и взаимните претенции на околните. Ще се появяват нови съмишленици, влиятелни и способни. Днес няма да получите очакваните пари, така че внимавайте с разходите.

РИБИ

Не всичко ще се получава веднага, но вие сте упорити и рано или късно ще постигнете желаните резултати. Хора, които познавате добре и на които имате доверие, ще ви помогнат за това. Единствената област, в която трябва да бъдете предпазливи, са финансите. Очаквайте изненада, макар че не обичате сюрпризите.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.