Докато се молеше на Ким за втори шанс: Кание Уест свали 22-годишна моделка (Първи снимки)

0

Кание Уест свали 22-годишна моделка

Рап звездата Кание Уест свали 22-годишна моделка, докато се молеше на съпругата си Ким Кардашиян да се съберат отново. Двамата се разделиха преди няколко месеца, а новината за развода им предизвика истински смут.

Официално Ким се раздели с Кание заради психичните му проблеми, както и параноичните му пристъпи. От друга страна Кание правеше опити да се събере с Ким, с надеждата да се помирят заради децата.

Докато уж ухажваше жена си по средата на горещия й романс с нова звезда, Кание обаче не беше съвсем отдаден на усилията си. Според слуховете той е забил 22-годишна моделка на бикини, която определено не го оставя да скучае.

Винетрия, която от известно време е гадже на рап звездата, даде публичен израз на връзката им преди броени дни. Двойката е излизала от няколко седмици, но връзката им явно се е развила.

Те демонстрираха отношенията си на мач в Минеаполис, където новият отбор на Кание участваше. Събирането им се случва на фона на признанията на Кание. Само преди дни той изрази надежда, че с Ким отново ще се съберат.

В момента Ким излиза със звездата на SNL Пийт Дейвидсън. И според слуховете отношенията им са сериозни. Кание обаче направи изявление на 4 ноември в което заяви. „Ким е моя съпруга. Децата ни искат да сме заедно и да сме семейство. Но този Дейвидсън я принуждава да твърди, че ще се разведем и ще ме напусне завинаги“, допълни още той.

Винетрия е била до Кание по време на интервюто. Тогава рапърът призна също така, че не е виждал документи за развод и до ден-днешен.

Кание Уест заби ново гадже сн. Инстаграм
Кание Уест заби ново гадже сн. Инстаграм

Кание в същото време твърди, че Ким му е съпруга и той все още се счита за женен. А приятелката му го придружава навсякъде. По всичко изглежда, че голямото събиране няма да се случи скоро, пише „Дейли мейл“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.