Мария Илиева направи неочаквано признание

0

Мария Илиева избягва да говори за личния си живот, но този път изненада всички

Мария Илиева бе гост в студиото на „Тази събота и неделя“. В ефира на бТВ тя направи неочаквано признание. Въпреки че изпълнителката не обича да говори за личния си живот, този тя самата открехна завесата.

Мария Илиева заяви, че с раждането на второто си дете вече е изпълнила женската си мисия. Тя е майка на момче на име Алекандър, което се роди през 2021 година. Три години по-късно на бял свят дойде и нейното момиченце София.

Бащата на малката предложил това име, а изпълнителката се съгласила, тъй като видяла в него скрита символика – дядото на малката по бащина линия е бил кмет на София.

Но това не е единственият знак, който съдбата изпратила на Мария Илиева. Двамата най-важни мъже в нейния живот носят едно и също име. И нейният син, и нейният любим се казва Александър.

Когато наследникът на певицата се появил на бял свят , тя все още не познавала настоящата си любов. След запознанството си Александър приела името му като знак на съдбата.

Тя споделя, че рядко става объркване, когато говори с любимите си мъже, въпреки че и към двамата се обръща с „любов моя“.

Мария Илиева е категорична, че най-после е открила любовта и за пръв път в живота си обича истински. Но въпреки това, бракът не е сред приоритетите й, пише Марица.бг.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.