Гаджето на Джеф Безос открито флиртува с Лео ди Каприо (Вижте как отвърна милиардерът – Видео + Снимки)

Гаджето на Джеф Безос открито флиртува с Лео ди Каприо (Вижте как отвърна милиардерът – Видео + Снимки)
3 (60%) 1 vote

Лорън Санчес се разтопи пред носителя на Оскар и му се натиска

Приятелката на Джеф Безос , най-богатия мъж на света не може да устои на чара на холивудския прелъстител Леонардо ди Каприо. В социалните мрежи се разпространи видео, на което се вижда как Лорън Санчес (51) прегръща холивудския актьор Леонардо ди Каприо и не може да скрие, че го „попива“ с очите си, докато половинката й е до тях.

Лео беше домакин на гала вечерта на LACMA в Лос Анджелис, а Санчес не пропусна възможността да се приближи с широка усмивка към холивудския изкусител, да го прегърне и да се опита да поговори с него отблизо.

Видеото е гледано над 16,7 милиона пъти досега и на него се вижда как Санчес се разтапя пред Лео и го следва, за да продължи разговора.

Половинката на най-богатия човек в света, заради която той се разведе си позволи да флиртува с актьора, въпреки, че любимия й бе до нея, предават от graziamagazine.ru.

Самият милиардер не остана безучастен. Той пусна в личния си профил в Туитър забавен кадър, на който се е подпрял на предупредителен знак, на който пише „Опасност“! Стръмен терен, фатално падане!,а текста към фотото гласи: „„Лео, ела тук, искам да ти покажа нещо“, шеговито написа към снимката бизнесмена.

Снимка: Туитър

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар