Завист и злоба сред готвачите: Само шеф Манчев даде рамо на Андре Токев! (виж тук)

Гласувайте за статията

Андре Токев може да си вади изводи дали има приятели сред колегите!

Шеф Андре Токев, който беше хванат да шофира пиян до козирката и да кара буквално по джанти, бе подкрепен само от един човек от гилдията си. Странно или не, всички останали се правят на заспали. Единствено шеф Иван Манчев се осмели да го подкрепи.

Андре Токев

Андре Токев трябва да е щастлив с приятел като Иван Манчев

Знаем, че Токев публично се извини за постъпката си, а веднага след това получи едно рамо и от властелина на „Кошмари в кухнята“.

Двамата се преки конкуренти в двете части телевизии, но това не пречи да добрите им отношения. Манчев, който по принцип избягва социалните мрежи, пусна дълго писмо в защита на колегата си.

Фенове на кулинарните риалити се зачудиха обаче защо по въпроса вече повече от седмица мълчат колегите на Токев шеф Силвена Роу и шеф Петър Михалчев от предаването „Мастършеф“.

Готвачката е в Дубай, но със сигурност е чула за инцидента, а присъствието й във Фейсбук и инстаграм е всекидневно, но въпреки това призив в защита на Токев няма.

Михалчев пък участва в състезание, но не намери време да каже пред обществото две думи за колегата си. Ето и цялото изявление на Манчев:

„Oтносно инцидента с моя дългогодишен приятел и колега Андре Токев, който познавам над 20 години, искам да споделя, че случилото се при него не е практика, а изключение.

За Андре мога да кажа, че е професионалист, немски възпитаник, изключително дисциплиниран и работохолик, като в същото време винаги е показвал умение да работи с хора от различни сфери.

В работата си винаги е проявявал отговорност и търпение, за да постигне нужните резултати. Ще завърша с това, че осъзнавам изключително сериозността на случилото се, като желанието ми е единствено да споделя личното си мнение за Андре, което се базира на нашето дългогодишно приятелство и работата ни заедно.“

Източник: Хотнюз.бг

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар