Емануела в шок: Маниакът, който я преследва, пак се измъкна! (виж тук)

Емануела иска маниака в затвора
0

Емануела се моли преследвачът й най-после да си получи заслуженото!

Емануела е бясна и силно притеснена. А причината е, че нейният вманиачен преследвач Алекс Воуг не само още не е осъден, но делото се отложило за десети пореден път. Това граничи с безумие, категорични са и феновете на павицата.

Емануела
Емануела иска маниака в затвора

В съдебната зала отново не се е явил никой, а служебният защитник на обвиняемия е представил писмена молба за отлагането, в която изтъква, че е бил контакти със заразен от коронавирус. Воуг продължава да се издирва.

Отдавна и телефонните му номера, от които е изпращал любовните съобщения на фолкдивата, както и профилите му във фейсбук са закрити. Поредното 11-о заседание е насрочено за 10 декември 2021г.

Сагата започна преди седем години, пише вестник „Телеграф“. Напористият фен преследва певицата из цяла България и дори зад граница. Последния път той я причакал в Банско след нейно поредно участие там и отново настойчиво поискал да се срещнат насаме.

Това преляло чашата и тя подала веднага жалба в полицията. Районна прокуратура – Разлог повдигна обвинение срещу 48-годишния натрапник от София, който се представя с името Алекс. Емануела била тормозена не само с любовните излияния към нея в социалните мрежи и по телефона, но и като я преследвал навсякъде по участия, дори пред дома й.

За преследването на обвиняемия са подавани неколкократно сигнали от певицата. През месец юли миналата година по Закона за МВР мъжът е предупреден писмено с протокол да прекрати преследването срещу Емануела и да не я доближава по-близо от 100 м, но той продължил.

„Даже закъснях с жалбата. Оказа се, че този човек ме преследва от четири години, но аз разбрах за него преди година и половина. Преди явно не съм обръщала внимание на излиянията му, които напоследък станаха нетърпими. На пръв поглед изглежда безобиден, но не мога да продължавам да го търпя“, категорична е Емануела.

„От вманиачения фен нямах отърваване, защото дори и да го блокирам, той веднага си прави нов профил в Инстаграм и започва отново с тормоза. Явно си е повярвал, че може да бъде с мен, да имаме връзка.

Твърди, че съм се снимала с него на мое участие, преди това съм го била качила на сцената, че съм го харесвала“, разкрива Емануела Според нея мъжът е психопат и е потенциално опасен за нея.

Налудничавият ухажор признава във видео, че той е този, който пише постоянно на поп фолк изпълнителката. Дори твърди, че има видения с нея. Последният път обвиняемият е задържан в Банско, след като си позволил да отправи към Емануела заплахи за живота й след няколкогодишно системно следене.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.