Цветелина Бориславова в пълната си елегантност

Гласувайте за статията
Банкерката Цветелина Бориславова събира точки и на 63

Цветелина Бориславова може и да е на 63 години, но изглежда понед 20 години по-млада – научаваме от страниците на в. „Уикенд“. Банкерката вади такива дълги и стройни бедра, че повечето млади момичета могат само да й завидят – отбелязва изданието. В това са се уверили и папараците на вестника, когато я зърнали през далекобойните си обективи.

Което си е от сой, си е от сой – както казва народът.
Онзи ден чаровната брюнетка се разхождаше в центъра на София, гушнала любимата си болонка. Бившата половинка на Бойко Борисов е толкова привързана към кученцето, че никога не се разделя с него.
Цветелина Бориславова беше облечена с тесен клин на луксозен британски бранд, който още повече подчертаваше стройните й крака. Тя носеше обувки на високи токчета и късо кожено яке, а косата си бе оформила в небрежно елегантен кок.

На фоторепортерите им направило впечатление, че банкерката няма нужда от грим за разкрасяване. И без макиаж върху лицето си тя изглажда свежа и привлекателна – коментира изданието.
Ние припомняме, че Цветелина Бориславова има славата на една от най-богатите жени у нас. Започва частен бизнес в началото на 90-те и с помощта на Бойко Борисов регистрират охранителната фирма ИПОН, при което деловите им отношения преминават в интимни. Връзката им обаче не издържа във времето.

Цветелина Бориславова е една от на-богатите жени у нас

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар