Шарлийн Монакска – най-тъжната принцеса се прибра при семейството (Вижте я неузнаваема – Снимки)

0

Принцесата на Монако се завърна след 10 месеца, новите й снимки са притеснителни

Принцеса Шарлийн кацна на летището в  Ница в понеделник сутрин. След 10 месечно отсъствие, тя пътува в частен самолет до Франция. От там кралски хеликоптер я отведе в Монако, където я чакаше принц Алберт с двете им деца. А срещата им феновете определят като емоционална и щастлива.

Изданието Дейли мейл пише, че само тя е носила маска по време на срещата със съпруга си и близнаците, но може би това е във връзка с последните й здравословни проблеми.

За пътуването от Африка до Европа Шарлийн избра кожена рокля, палто в черен цвят и ботуши над коленете. На очи е набива, че принцесата много е отслабнала напоследък и изглежда прекалено крехка, сякаш ще се счупи.

Принцесата с принц Алберт и близнаците

Медиите отдават отслабването на няколкото операции, които претърпя в последно време. И въпреки, че спомена за здравословните си проблеми  не пожела да уточни какво всъщност й се е случило.

Говорител на кралското семейство обяви, че принцесата очаква с нетърпение  да се върне у дома. А баща й каза: „Слава на Господ, че най-накрая се прибра”.

Да припомним, че Шарлийн е наричана „най-тъжната принцеса” заради тъжното изражение на лицето й. Не веднъж е предизвиквала слухове, че бракът им с принц Алберт не върви, но двойката отрече подобни клюки по техен адрес, предават от zenskimagazin.mk.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.